Informuojame, kad šioje svetainėje naudojami slapukai (angl. Cookies). Sutikdami, paspauskite mygtuką „Sutinku“ arba naršykite toliau. Detalesnę informaciją apie naudojamus slapukus bei kaip atsisakyti savo sutikimo, galite rasti čia.
SOFT LINE PLIUS, GBF Miegamojo kambario lova
NUOTRAUKOS
SOFT LINE PLIUS, GBF Miegamojo kambario lova

SOFT LINE PLIUS, GBF Miegamojo kambario lova

Kaina:
Kaina:
Kaina : Kaina nuo: Skaičiuotina
Sutaupote:
Created by OWEXX Papildomi prekės parametrai
* Būtina pasirinkti prekės parametrus

NEMOKAMASPristatymas Lietuvoje
nuo 1 darbo dienos
-100% € 0,00 € 100,00
Atsiėmimas ELDA baldų parduotuvėse NEMOKAMAS 365 d. GRĄŽINIMAS 365 dienų pinigų grąžinimo garantija D.U.K. Dažniausiai užduodami klausimai

Specifikacija

 

Išmatavimai - prekės parametruose.
Prekės parametruose pateikti išoriniai baldo parametrai.
Lovos pagrindas - grotelės. 
Lova su patalynės dėže (patalynės dėžė atidaroma iš šonų).
Galima pasirinkti patalynės dėžės plokštės spalvas.
Lova parduodama be čiužinio.
Platus čiužinių pasirinkimas.
Perkant lovą kartu su čiužiniu, čiužiniui taikoma - 10% nuolaida.

Platus audinių pasirinkimas.
Pagaminta Lietuvoje.

Galimi nestandartiniai išmatavimai, dėl kurių kaina gali nežymiai keistis.
Dėl nestandartinių matmenų susisiekite asmenine žinute.

SOFT LINE PLIUS baldų kolekcijos pasirinkimas  SOFT LINE PLIUS baldų kolekcijos pasirinkimas

 

Aprašymas

 

SOFT LINE PLIUS - tai ne tik lova, tai yra jūsų miegamasis stebuklas, kuriame susijungia modernus dizainas ir praktiškumas. Ši lova sukelia žavią jausmą jau vienu žvilgsniu, o jos funkcionalumas leis jums mėgautis jaukiu ir komfortišku miegu.

Pagrindinis šios lovos bruožas - tai pneumatiniai grotelių pakelėjai. Ši išskirtinė detalė suteikia galimybę lengvai pakelti grotelės, kad galėtumėte pasinaudoti patalynės dėže ir paslėpti ten reikalingus daiktus ar papildomus patalynės rinkinius. Tai ne tik ekonomiškas būdas išsaugoti vietą, bet ir subtilus sprendimas palaikyti tvarką miegamajame.

Grotelės pagrindas ne tik suteikia papildomą patalynės laikymo vietą, bet ir padeda išvengti dulkių ir nešvarumų po lova. Taigi, jūsų miegamasis išliks tvarkingas ir lengvai prižiūrimas. Patogu, praktiška ir funkcionalu - tai yra SOFT LINE PLIUS lovos moto.

Lova SOFT LINE PLIUS pasižymi moderniu dizainu, kurį papildo kokybiški medžiagų pasirinkimai. Įvairios spalvos ir medžiagos leidžia jums pasirinkti tokį variantą, kuris idealiai tiks jūsų interjerui. Šis baldas taps ne tik jūsų miegamajame praktišku elementu, bet ir stilingu akcentu, atitinkančiu šiuolaikinių namų interjero tendencijas. SOFT LINE PLIUS - tai puikus pasirinkimas tiems, kurie vertina ne tik komfortą, bet ir dizainą savo miegamajame.

Garantija 2 metai.

Klauskite

Miegamasis

Blog interjero
patarimai